Skip to content

http://www.hmt.com.gr/sun-oil/

20/5/2014

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΛΑΔΙ.
  Κατ’ αρχήν, δεν μ’ αρέσει η λέξη “αντηλιακό” Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε προϊόντα που μπλοκάρουν την σύνθεση της βιταμίνης D, από ένα στοιχείο της φύσης, πού το δεύτερο συνθετικό της λέξης του, παραπέμπει σε θεραπεία. ΗλιοΘΕΡΑΠΕΙΑ.
  Από την ώρα που βγήκαν τα χημικά αντηλιακά, ξεκίνησε η ραγδαία αύξηση των αυτοάνοσων παθήσεων. Καρκίνοι, διαβήτης και πολλαπλή σκλήρυνση, είναι μόνο λίγα από αυτά, που μας βρίσκουν, από το μπλοκάρισμα αυτής της ζωογόνου βιταμίνης. Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να συνθέσει το 90% της βιταμίνης D μέσω της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου και μόνο το 10% μέσω των τροφών. 15 – 20 λεπτά έκθεσης στο ηλιακό φως από τις 10 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ., ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ, 3 φορές την εβδομάδα είναι ικανό χρονικό διάστημα ώστε να παράσχει στον οργανισμό την απαιτούμενη ποσότητα βιταμίνης D.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΑΔΙΟΥ (για την αποτροπή σχηματισμού ελεύθερων ριζών).
Σε 1 λίτρο ελαιόλαδο, ρίξτε φλούδες από 3 λεμόνια και 100gr πράσινο ή λευκό τσάι. Αφήστε το σε θερμό μέρος, για μερικές ημέρες. Στραγγίστε και φυλάξτε το. Προσθέστε λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας, αιθέριο έλαιο. ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΑΣ, είναι ΕΤΟΙΜΟ!!!!!
  Μη ξαναρωτήσετε τι δείκτη προστασίας έχει το λάδι, αν πρώτα δεν ¨ενημερωθείτε¨ για τον δείκτη καταστροφής που έχει ο ήλιος!!!
  Πετάξτε τα χημικά για ΠΑΝΤΑ αλλά μάθετε να φεύγετε, λίγο πριν καείτε. Η υπερβολική χρήση, ακόμη και των ΑΡΙΣΤΩΝ βλάπτει! Να το θυμάστε!!!

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top