Skip to content

http://www.hmt.com.gr/fisiko-viagra/

25/6/2014

  Η νόσος του αιώνα τελικά, ίσως να μην είναι οι δερματικές παθήσεις, αλλά η ανδρική ανικανότητα. Μάλιστα χωρίς να υπάρχει οργανικό πρόβλημα, ή παθολογικό αρκεί το άγχος. Μια χαρά δουλειά κάνει το άγχος. Δεν φτάνει που μας πεθαίνει, δεν βοηθάει και να αναπαραχθούμε. Λοιπόν, υπάρχει ένα βότανο που το έδωσε ο Δημιουργός, ακριβώς γι’ αυτή την δουλειά. Κα-ταφέρνει να χαλαρώσει και παράλληλα να ”ανορθώσει” την ανδρική ψυχολογία. Το ΤΡΙΒΟΛΙ (Τribulus Τerrestris), Devil’s weed ή Horny goat. Πρόκειται για ένα αγκαθωτό ζιζάνιο, που το συναντάμε σχεδόν παντού και έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα λάστιχα των ποδηλάτων. Το εκχύλισμα του τριβολιού, επιδρά στους άνδρες, αυξάνοντας τα επίπεδα της τεστοστερόνης και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων κατ’ επέκτασιν, αυξάνει την ερωτική διάθεση. Το ίδιο γίνεται και στις γυναίκες, παράλληλα όμως, τις βοηθάει και στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Το τριβόλι είναι βότανο του ουροποιητικού συστήματος και αυτό θα πει ότι βοηθάει όλα τα όργανα που συσχετίζονται με αυτό. Οι νεφροί καθαρίζουν και γίνεται καλύτερη αιμάτωση των αγγείων. Επίσης έχει ισχυρές αντιιικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, κατάπολεμόντας αποτελεσματικά τον έρπη.

ΕΡΕΥΝΑ: Ύστερα από 2 δεκαετίες πειραμάτων, το Ινστιτούτο Φαρμακευτικών Ερευνών της Σόφιας, ανέπτυξε μια θαυματουργή φόρμουλα, που δοκιμάστηκε από την πολυβραβευμένη ομάδα άρσης βαρών, με θεαματικά αποτελέσματα. Το επόμενο βήμα ήταν να αγαπηθεί από όλους τους αθλητές γιατί καταφέρνει να τους χαρίσει “φουσκωμένα” μούσκουλα και “χτισμένο” στέρνο αυξάνοντας, την μυϊκή τους δύναμη. Σήμερα μπορούμε να το βρούμε ως φαρμακευτικό σκεύασμα, με το όνομα TRIBESTAN.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: Προκαλεί ακούσιες νυχτερινές ρεύσεις. Kαλό θα ήταν βέβαια, να πιάνουν “τόπο”.

ΧΡΗΣΗ: Καλό θα ήταν να πίνετε 2 – 3 ποτήρια την ημέρα, ώσπου να λυθεί το πρόβλημα. Να θυμάστε ότι δεν είναι και πολύ καλό, να “παίζουμε” με τις ορμόνες μας, παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη.

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top