Skip to content

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ “ΡΙΖΕΣ.

book

Πολλά χρόνια, τώρα, δίνω προσωπική μάχη με τον εαυτό μου, τις σπουδές μου και την αγάπη μου, στην φυτοθεραπεία, γιατί γαλουχήθηκα κι εγώ, όπως όλοι μας, με την καθημερινή παρέμβαση της χημικής ιατρικής, στην ζωή μας.

Εμείς κι αυτή, είμαστε ένα!!! Τόσο ένα, που δεν μπορούμε να διανοηθούμε την ζωή μας, χωρίς αυτή. Αν κάνει το μυαλό μας, πως ξεφεύγει, μας πιάνουν οι τύψεις για την προδοσία το ξέρω καλά, γιατί πάλεψα χρόνια με αυτό!!!

Μάνα και πρώην νοσηλεύτρια αναγκάστηκα να παλεύω ανάμεσα σε αυτό που θεωρούσε η ψυχή μου καλό και σε αυτό που θεωρούσε ο κόσμος όλος. Έλεγα “τώρα έχουν πυρετό βρες τι θα κάνεις” και πάλευαν τα θηρία μέσα μου. Αν η απόφαση μου τα κάνει κακό; Που θα λογοδοτήσω; Πτυχιούχος βοτανικής/φυτοθεραπείας, και λοιπόν;.

Τόσο αδύναμοι είμαστε, να καταλάβουμε το αρχικό σχέδιο του Δημιουργού!

Το σχέδιο της ΖΩΗΣ. Αυτό που είμαστε προγραμματισμένοι από καταβολής κόσμου. Να γνωρίζουμε από ένστικτο, το σωστό και το λάθος, όπως γίνεται και στα υπόλοιπα ζώα. Το σχέδιο αυτό που είναι γραμμένο στην κυτταρική μας μνήμη και περιμένει να αφυπνιστεί. την αυτόματη αναγνώριση του φαρμάκου που μας χρειάζεται για να θεραπευτούμε. Νομίζετε ότι οι αρχαίοι διδάσκαλοι, καθόντουσαν κάτω από ένα μικροσκόπιο, για να βρουν τις αντιστοιχίες των δραστικών ουσιών με τις ανάλογες παθήσεις; είχαν, απλά επαφή με το αντικείμενο. Το ζωντανό αντικείμενο. Σήμερα, χιλιάδες χρόνια μετά, αντί να  προάγουμε  αυτή  την επιστήμη, την κατεβάσαμε στα τάρταρα και βάλαμε στην ζωή μας “φάρμακα” που δεν αναγνωρίζονται από τον οργανισμό μας. Το μόνο που κάνουν με επιτυχία είναι να μπλοκάρουν τους υποδοχείς και τον ίδιο τον οργανισμό γενικότερα, με αποτέλεσμα μια πρόσκαιρη ανακούφιση των συμπτωμάτων, αφήνοντας  πίσω “καμένη γη. ”

Προσβολή μεγάλη, απέναντι στο ΟΛΟΝ. Προσβολή απέναντι στο σχέδιο και απέναντι στην ζωή.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα δέντρα γεμίζουν με σιρόπια, τα φυτά με κάψουλες και τα βότανα με αλοιφές θεραπευτικές και όπως έρχονται, έτσι και φεύγουν και τα φάρμακα τους, τα τρώει η γη, και ο κόσμος, αντί να θεραπεύεται αρρωσταίνει. Το μικρότερο προσδόκιμο ζωής, αφορά τον δικό μας αιώνα, όπως και η συχνότητα των παθήσεων. Απίστευτη πρωτιά, αν αναλογιστούμε την πρόοδο της επιστήμης!! Σας προτρέπω να μάθετε, να ψάξετε και να δοκιμάσετε! Μην φοβηθείτε, γιατί η φύση είναι ένα με εμάς και μας περιμένει με χαρά. Βγείτε από την “φυλακή” του φόβου και πιείτε ΑΧΙΛΛΕΑ, την επόμενη φορά που θα ανεβάσετε πυρετό, και φτιάξτε μια αλοιφή από ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ για να βοηθήσετε την αλλεργία του παιδιού σας και μην διστάσετε να φάτε μαϊντανό, για να σας περάσει ο πονοκέφαλος και τέλος πάντων, δοκιμάστε από όλα, για να σας οδηγεί το κορμί σας στην θεραπεία, γιατί με την ποικιλία “εμβολιάζετε την μνήμη του σώματος, κι έτσι θα είναι θέση να σας οδηγεί κάθε φορά, εκεί που έχετε ανάγκη στο σωστό, για σας, ΦΑΡΜΑΚΟ.

Χασιώτη Βασιλική Πτυχιούχος ολιστικής βοτανικής/φυτοθεραπείας

 

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Όλο το βιβλίο, ένας πρόλογος. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι εξάλλου, μπροστά στην άπατη επιστήμη της Βοτανικής, μιας επιστήμης που οι θεραπευτικές τις αξίες βρίσκονται στην ψυχή του κάθε φυτού και όχι μόνο στην ύλη.

Χιλιετίες τώρα συνυπάρχουμε για να λαμβάνουμε από αυτά τροφή, θεραπεία και αέρα χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα.

Έτσι δόθηκε.

Μητέρα όλων των επιστημών η Βοτανική, αφού οι πρώτες καταγραφές της ήταν πάνω στις δραστικές ουσίες των Βοτάνων, όμως αν η ολιστική θεραπευτική έλυνε τα προβλήματα μόνο με την ύλη, τότε θα μπορούσε να θεραπεύει και άψυχα κουφάρια. Η ψυχή παίζει πρωτεύοντα ρόλο, οπότε δεν είναι δυνατόν να μην λαμβάνεται υπ όψιν.

Γίνεται λοιπόν μια προσπάθεια παντρέματος για να ξαναενωθούν οι ψυχές και τα σώματα σαν μονάδα. Εξάλλου αυτό ήταν πάντα, και έτσι πρέπει να μείνει.

Η Συνέργεια του Όλον 1

Back To Top