Skip to content

http://www.hmt.com.gr/zigaria/

11/6/2014

  Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο θα καιγόμαστε οι γυναίκες με τα παραπανήσια κιλά και το τοπικό πάχος τους. Την βλέπω την απόγνωση δεν προλαβαίνουμε να απαλλαγούμε από τα “βάρη” πώς θα πάμε διακοπές με τέτοια χάλια;; ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!! Κόβουμε σήμερα κι’ όλας το ψωμί, τα γλυκά και το αλκοόλ Τ Ω Ρ Α για να προφτάσουμε να κάνουμε προκοπή σε 1 μήνα από σήμερα.

ΒΟΤΑΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
  Πηγαίνουμε σε ένα βοτανοπωλείο και αγοράζουμε: ΤΣΟΥ-ΚΝΙΔΑ, ΤΑΡΑΞΑΚΟ, ΑΡΚΤΙΟ ΛΑΠΠΑ, ΑΧΙΛΛΕΑ, ΛΟΥΙΖΑ, από ένα σακουλάκι και τα ενώνουμε στο multi. Τα φυλάμε σε γυάλινο βάζο. Καθημερινά βράζουμε 1 λίτρο νερό μαζί με 3 κουταλάκια από το μείγμα βοτάνων, για 5 λεπτά το αφήνουμε στην άκρη και το στραγγίζουμε μετά από μια ώρα. Πίνουμε λίγο-λίγο, όλη μέρα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
  Λιώνουμε στο multi φύλλα κισσού, μαϊντανό και δεντρολίβανο, προσθέτοντας ξύδι από μήλα. Ρίχνουμε το περιεχόμενο σε ένα γυάλινο βάζο του ενός λίτρου και το γεμίζουμε ως επάνω με ξύδι. Το αφήνουμε 1 εβδομάδα σε σκιά. Έπειτα το στραγγίζουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο. Μετά το καθημερινό ντουζ, απλώνουμε το υγρό στα σημεία που θέλουμε να “εξαφανίσουμε”.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ!!!!!!

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top