Skip to content

http://www.hmt.com.gr/to-soma-milaei/

Δημοσιεύτηκε: 16/5/2014
  Κλασική περίπτωση ανώμαλης αντίδρασης, του ανοσοποιητικού θα έλεγαν οι επιστήμονες! Πόσο χαλασμένα μπορεί να είναι τα κορμιά μας; Τι ζημιά μπορεί να έχει μέσα του ένα βρέφος; Κατ ‘αρχάς το αγελαδινό γάλα, από τα αντιβιοτικά και τα χημικά που περιέχει, δεν μπορεί να αναγνωριστεί από το σώμα.

  Η καζείνη και η λακτόζη, είναι μεταφρασμένα δηλητήρια για τον οργανισμό. Εκεί γύρω στο 1ο χρόνο, το 90% των παιδιών, δεν το θέλει πλέοv γιατί τα μικρούλια, έχουν ένστικτο και αφουγκράζονται το κορμί τους. Οι μανούλες, όμως έχουν άλλη γνώμη και τα μπουκώνουν. Και αυτά αντιδρούν και αντιστέκονται, γιατί νιώθουν το κακό. Έτσι ξεκινά ένας νοσηρός δρόμος για το κορμί και σε μικρό χρονικό διάστημα, αρχίζουν τα συμπτώματα.
Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, που αφορά το παιδικό έκζεμα. Δερματίτιδα, ατοπική δερματίτιδα, κνίδωση, αγγειονευροτικό οίδημα, αναπνευστικές αλλεργίες (ρινίτιδα, άσθμα), αλλεργίες σε τροφές/φάρμακα/τσιμπήματα εντόμων, εκζέματα, ένας κατάλογος, non stop!! Επειδή δεν ακούμε το κορμί μας!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ
  Τα αίτια, λένε οι επιστήμονες, οφείλονται σε αλλεργιογόνες ουσίες εγώ πάλι, θα συμφωνήσω με την έρευνα της Δρ.Σίμου Β. που αναφέρει ότι έχουμε αλλεργίες σε συμπεριφορές ανθρώπων, λόγο της έλλειψης σωστής καθοδήγησης, από την αρχική μας, οικογένεια. Αυτή είναι η αιτία οι άνθρωποι με αλλεργικά συμπτώματα, πιστεύουν ότι απειλείται η ευημερία τους, κυριευμένοι από καταστάσεις άγχους, από τον φόβο της απόρριψης και τον πιθανό εκμηδενισμό. Το ζητούμενο είναι η εμπιστοσύνη και η αγάπη.
Η αλήθεια είναι ότι σχολές γονέων δεν υπάρχουν, οπότε ας τους συγχωρέσουμε για τα λάθη τους κι ας βρούμε τρόπους να τα λύσουμε, γιατί η γνώση μιας αιτίας, είναι η αρχή για την λύση της μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  Η διατροφή παίζει ρόλο στην εμφάνιση των συμπτωμάτων. Κορυφαία αλλεργιογόνα είναι τα αγελαδινά προϊόντα (κρέας μοσχαρίσιο, τυρί, γάλα και γιαούρτι) και το ψωμί του σιταριού, λόγο γλουτένης. Ο καφές το αλκοόλ και η ζάχαρη, ταλαιπωρούν αρκετά το συκώτι και του προκαλούν δυσφορία. Κάντε τον κόπο να απαλλαγείτε από αυτά και θα δείτε πολύ σύντομα το σώμα σας να ηρεμεί! Αντικαταστήστε τα αγελαδινά προϊόντα με κατσικίσια και πρόβεια & το ψωμί του σιταριού με σίκαλης ή ζέας!!!

ΒΟΤΑΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Μελισσόχορτο (Melissa Oficinalis)
Γαιδουράγκαθο (Silybum Marianum)
Τσουκνίδα (Urtica Dioica)
Aχιλλέα (Achillea Millefolium)

  Διαλέξτε 1 βότανο ή περισσότερα, κάντε τα τσάι και πίνεται 2 – 3 ποτήρια την ημέρα, τουλάχιστον για 3 – 4 μήνες Παράλληλα, αγοράστε από το φαρμακείο βιταμίνη C 1000mg (ΕΣΤΕΡΑ) και να λαμβάνετε 1 χάπι επί 2 φορές την ημέρα για αρκετό καιρό, ώσπου να ανατάξει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  Προσπαθήστε να ανακαλύψετε μόνοι σας τι σας ενοχλεί. Καταγράψτε το και αποφύγετε το. Το σώμα μιλάει μάθετε να το ακούτε!!!

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top