Skip to content

10.04.2014

Η άνοιξη είναι η εποχή που το κορμί μας μπαίνει σε κατάσταση αναγέννησης. Το σώμα ακολουθεί την διάθεση του μυαλού μας. Σχεδόν ερωτική διάθεση, που προσπαθεί να «πετάξει» τον Χειμώνα από μέσα μας ακολουθώντας τους ρυθμούς της φύσης. Έτσι, λοιπόν, αυτόματα ξεκινάει μια φυσική αποτοξίνωση προκαλώντας «αντάρα».

Έξαρση στις αλλεργίες, αίσθημα κόπωσης και αδυναμίας είναι μόνο μερικά από τα συμπτώματα που εμφανίζονται κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, σε πάρα πολλούς από μας. Είναι μια απόλυτα φυσική διαδικασία, οπότε δεν θα πρέπει να έχουμε ανησυχία. Υπάρχουν βότανα που στηρίζουν τον φυσικό καθαρισμό μας και, παράλληλα, εξαλείφουν τα συμπτώματα. ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ (ROSMARINUS OFFICINALIS): Πίνετε ένα ποτήρι κάθε πρωί. Είναι ιδιαίτερα τονωτικό και καθαρίζει τα σπλάχνα. Αν πάσχετε από υπέρταση, καλό θα ήταν να το αποφεύγετε. Όριο χρήσης: 15 – 20 ημέρες. ΚΑΡΥΔΙΑ (JUGLANS REGIA): Το αγαπημένο μου! Ισχυρό αιμοκαθαριστικό που δίνει απίστευτη ενέργεια και ψυχική ανάταση. Το προτείνω στους πάντες! ΓΑΛΙΟ (GALIUM APARINE):  Ισχυρός λεμφικός καθαριστής.  Άριστο διουρητικό. Καθαρίζει το αίμα, τα σπλάχνα και το ουροποιητικό σύστημα. ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ (URTICA DIOICA): Προσαρμογόνο φυτό. Επεμβαίνει θεραπευτικά σε όλα τα συστήματα. Καταστέλλει τα αλλεργικά συμπτώματα. Άριστο βότανο για όλους! ΑΡΚΤΙΟ ΛΑΠΠΑ (ARCTIUM LAPPA): Από τα ισχυρότερα απόξινωτικά βότανα. Απαγορεύεται η χρήση από τους υπερτασικούς.

Όλα τα παραπάνω βότανα ευεργετούν ιδιαίτερα καταστάσεις αναιμικές και υποτασικές.

Και να θυμάστε: το σώμα ακολουθεί τους φυσικούς κανόνες της Αλυσίδας. Να μην σας πιάνει πανικός. Βοηθήστε το να κάνει τη δουλειά του!

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top