Skip to content

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

  Δεν χρειάζεται να πω για την λοίμωξη αυτή, γιατί αυτές που το περνάνε, ήδη ξέρουν. ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ανοσοποιητικό και κατεστραμμένο ph στον κόλπο.
  Οι αντιβιώσεις και τα κολπικά υπόθετα αν δεν καταφέρουν να το νικήσουν με την πρώτη φορά, το χειροτερεύουν αφάνταστα και έτσι πολλές γυναίκες μπαίνουν στον ”κύκλο της αντιβίωσης”: κύκλος εξάρτησης.
-Κορίτσια κόψτε τα αντισηπτικά σαπούνια, τα σερβιετάκια και τα betadine παντός τύπου και αρχίστε να πλένεστε με πράσινο σαπούνι.
Όταν δούλευα στην μαιευτική του Πολυγύρου, ο τότε διευθυντής γυναικολογικού τμήματος, μας έλεγε: ”Αν οι γυναίκες γνώριζαν το πράσινο σαπούνι, θα γλύτωναν πολλά”. Τελικά είναι το μόνο που δεν καταστρέφει το ph του κόλπου.
-Να πίνετε λεμφικούς καθαριστές και ανοσοδιεγερτικά βότανα όπως: Γάλλιο, Καρυδόφυλλα, Άγρια τριαντάφυλλα, 2 – 3 ποτήρια κάθε μέρα.
-Τοπικά η αλοιφή της Καλέντουλας δρα θαυματουργά με 2 εφαρμογές την ημέρα και τέλος
-Να κάνετε πλύσεις με Δεντρολίβανο ή Καλέντουλα ή Φασκόμηλο ή Φύλλα καρυδιάς, κάθε βράδυ. Αυτές που έχετε ήδη πρόβλημα. Και μην με ρωτήσετε αν κάποιο φυτό είναι επικίνδυνο γιατί θα σας θυμίσω τι μπαινοβγαίνει εκεί μέσα.

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top