Skip to content

16.04.2014

Σε λίγες μέρες όμως, από σήμερα, την Κυριακή του Πάσχα, θα ξεχυθούμε στους δρόμους, για να πάμε στην εξοχή για να πράξουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Καλό θα ήταν να δοθούν κάποιες συμβουλές για όλα αυτά τα χαριτωμένα, που μπορεί να μας βρουν.

1.Η ταξιδιωτική ναυτία αντιμετωπίζεται με τσάι τζίντζερ και μέντας. Αν δεν είναι δυνατή η παρασκευή του αφεψήματος, τότε βάλτε στο στόμα σας 2 μαστίχες μέντας και όλα θα πάνε καλά!

2.Αν φάμε πολύ και νιώσουμε δυσφορία (δυσπεψία- γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση – καούρες – φουσκώματα), τότε ρίχνουμε σε ένα ποτήρι λίγο ΝΕΡΟ – 1/2 ΛΕΜΟΝΙ – 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΟΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ. Ανακατεύουμε και πίνουμε. Άμεσα αποτελέσματα!!!

3.Σε περίπτωση μέθης, το τσάι από άγρια ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ και το ΛΑΧΑΝΟ θα πάρουν γρήγορα τους πονοκεφάλους και την ζάλη (και η σαλάτα λάχανο το ίδιο κάνει)!!!

4.Πριν αποχωρήσουν οι αλλεργικοί από το σπίτι για την εξοχή, καλό θα ήταν να έχουν φτιάξει ενα τσάι από ΜΕΛΙΣΣΟ-ΧΟΡΤΟ (MELISSA OFFICINALIS) για να γλυτώσουν τις αλλεργικές εξάρσεις λόγω εποχής! και φυσικά να μην τρέχουμε σαν τρελοί στον δρόμο.

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top